طرز تهیه پاستا ایتالیایی خوشمزه ساده به سبک رستورانی + نکات طلایی و عکس
پاستا یک غذای پرطرفدار و محبوب در سراسر جهان است که با دستور های مختلفی پخته می شود. زادگاه این غذا ایتالیا است.
به گزارش تجارت امروز؛ پاستا ایتالیایی یک غذای بین المللی است و طعم بسیار خوشمزه ای دارد. پاستا را می توانید به راحتی در خانه درست کنید.
مواد لازم برای تهیه پاستا ایتالیایی خوشمزه ساده
مواد لازم برای ۴ نفر | مقدار مواد |
پاستا | ۴۰۰-۵۰۰ گرم |
قارچ | ۲۰۰ گرم |
سینه مرغ | ۱ عدد |
شیر | ۱ فنجان |
سیر | ۱ حبه |
آب مرغ | ۱ لیوان |
پنیر پارمزان | ¼ فنجان |
آرد سفید | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
جعفری و روغن | به اندازه کافی |
طرز تهیه پاستا ایتالیایی خوشمزه ساده به سبک رستورانی
در ادامه طرز تهیه این غذای بین المللی خوشمزه را به شما عزیزان آموزش می دهیم:
مرحله اول: آماده سازی سینه مرغ
ابتدا سینه مرغ را پس از خارج کردن استخوان صورت نوار خورد می کنیم. سعی کنین مرغ را در قطعاتی به انداز ۲ در ۴ سانتی متر خورد کنید تا ظاهر خوبی داشته باشد.
مرحله دوم: خرد کردن و تفت دادن قارچ
پس از آماده سازی مرغ آن ها را کنار می گذاریم . سپس قارچ ها می شوریم و به صورت ورقه ای خورد می کنیم.. در ادامه در ماهیتابه با مقداری روغن قارچ ها را سرخ می کنیم.
مرحله سوم: تفت دادن مرغ
سپس قابلمه را روی حرارت می گذاریم و مرغ را با ادویه ها به همراه روغن تفت می دهیم. مرغ هارا تا زمانیکه رنگش بهخوبی تغییر کند سرخ می کنیم. قارچ و مرغ تفت داده را کنار می گذاریم سراغ تهیه سس پاستا می رویم.
مرحله چهارم: آماده سازی سس پاستا ایتالیایی
برای درست کردن سس پاستا یک قابلمه را روی حرارت می گذاریم و آرد و روغن را ره اضافه و با آرد آن را تفت می دهیم تا تغییر رنگ بدهد سپس شیر را کمکم اضافه می کنیم.
مرحله پنجم: جوشاندن و غلیظ کردن سس
حالا سس را مداوم هم می زنیم تا جوش بیاید و کمی غلیظ شود. در ادامه یک قابلمه روی حرارت می گذاریم تا به نقطه جوش برسد.
مرحله ششم: پختن پاستا
سپس سیر را به عهمراه نمک و روغن مایع با پاستا داخل قابلمه حاوی اب می ریزیم و صبر می کنیم تا نرم شود. به طور نرمال پاستا ۵ الی ۱۰ دقیقه می پزد حواستان باشد ه قدر نماند که خمیر شود.
مرحله هفتم: ترکیب مرغ، قارچ و پاستا
حالا نوبت ترکیب کردن مواد کنار گذاشته است پس از اینکه پاستا داخل قابلمه را آبکش کردیم یک قابلمه متاسب را روی حرارت قرار می دهیم سپس آب مرغ و قارچ را به همراه پاستا به غذا اضافه می کنیم.
مرحله هشتم: افزودن سس و پنیر پارمیزان
حالا سس پاستا را به همراه نیمی از پنیر پارمیزان به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم حدود ۲۰ دقیقه روی گاز بماند تا جا بیفتد ولی برای اینکه ته نگیرد هنگام پخت آن را زیر و رو کنید.
مرحله نهم : سرو و تزئین
پس از پخت آن را در ظرف مناسب می ریزیم و برای تزئین آن از پنیر پارمیزان و جعفری خرد شده استفاده می کنیم.
نکات طلایی در طرز تهیه پاستا ایتالیایی
- در پختن پاستا دقت کنید که خمیر یا نپخته نباشد.
- برای طعم کردن پاستا به آب وش نمک اضافه کنید. به مبزان هر لیتر اب یک پیمانه نمک اضافه کنید.
- قبل از آکش کردن پاستا مقداری از آب ان را نگه دارید و به سس اضافه کنید.
- از سبیجات تازه برای تزئین پاستا استفاده کنید تا عطر و بوی بهتری داشته باشد.
- برای اینکه پاستا شما رژیمی باشد می توانید پنیر پارمیزان را حذف کنید.
انتهای مطلب/آ.ع