خواندنی

طرز تهیه پاستا ایتالیایی خوشمزه ساده به سبک رستورانی + نکات طلایی و عکس

پاستا یک غذای پرطرفدار و محبوب در سراسر جهان است که با دستور های مختلفی پخته می شود. زادگاه این غذا ایتالیا است.

به گزارش تجارت امروز؛ پاستا ایتالیایی یک غذای بین المللی است و طعم بسیار خوشمزه ای دارد. پاستا را می توانید به راحتی در خانه درست کنید.

مواد لازم برای تهیه پاستا ایتالیایی خوشمزه ساده

مواد لازم برای تهیه پاستا ایتالیایی خوشمزه ساده

مواد لازم برای ۴ نفر مقدار مواد
پاستا ۴۰۰-۵۰۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم
سینه مرغ ۱ عدد
شیر ۱ فنجان
سیر ۱ حبه
آب مرغ ۱ لیوان
پنیر پارمزان ¼ فنجان
آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
جعفری و روغن به اندازه کافی

طرز تهیه پاستا ایتالیایی خوشمزه ساده به سبک رستورانی

طرز تهیه پاستا ایتالیایی خوشمزه ساده به سبک رستورانی

در ادامه طرز تهیه این غذای بین المللی خوشمزه را به شما عزیزان آموزش می دهیم:

مرحله اول: آماده سازی سینه مرغ

ابتدا سینه مرغ را پس از خارج کردن استخوان صورت نوار خورد می کنیم. سعی کنین مرغ را در قطعاتی به انداز ۲ در ۴ سانتی متر خورد کنید تا ظاهر خوبی داشته باشد.

مرحله دوم: خرد کردن و تفت دادن قارچ

پس از آماده سازی مرغ آن ها را کنار می گذاریم . سپس قارچ ها می شوریم و به صورت ورقه ای خورد می کنیم.. در ادامه در ماهیتابه با مقداری روغن قارچ ها را سرخ می کنیم.

مرحله سوم: تفت دادن مرغ

سپس قابلمه را روی حرارت می گذاریم و مرغ را با ادویه ها به همراه روغن تفت می دهیم. مرغ هارا تا زمانیکه رنگش بهخوبی تغییر کند سرخ می کنیم. قارچ و مرغ تفت داده را کنار می گذاریم سراغ تهیه سس پاستا می رویم.

مرحله چهارم: آماده سازی سس پاستا ایتالیایی

مرحله چهارم: آماده سازی سس پاستا ایتالیایی

برای درست کردن سس پاستا یک قابلمه را روی حرارت می گذاریم و آرد و روغن را ره اضافه و با آرد آن را تفت می دهیم تا تغییر رنگ بدهد سپس شیر را کمکم اضافه می کنیم.

مرحله پنجم: جوشاندن و غلیظ کردن سس

مرحله پنجم: جوشاندن و غلیظ کردن سس

حالا سس را مداوم هم می زنیم تا جوش بیاید و کمی غلیظ شود. در ادامه یک قابلمه روی حرارت می گذاریم تا به نقطه جوش برسد.

مرحله ششم: پختن پاستا

سپس سیر را به عهمراه نمک و روغن مایع با پاستا داخل قابلمه حاوی اب می ریزیم و صبر می کنیم تا نرم شود. به طور نرمال پاستا ۵ الی ۱۰ دقیقه می پزد حواستان باشد ه قدر نماند که خمیر شود.

مرحله هفتم: ترکیب مرغ، قارچ و پاستا

حالا نوبت ترکیب کردن مواد کنار گذاشته است پس از اینکه پاستا داخل قابلمه را آبکش کردیم یک قابلمه متاسب را روی حرارت قرار می دهیم سپس آب مرغ و قارچ را به همراه پاستا به غذا اضافه می کنیم.

مرحله هشتم: افزودن سس و پنیر پارمیزان

حالا سس پاستا را به همراه نیمی از پنیر پارمیزان به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم حدود ۲۰ دقیقه روی گاز بماند تا جا بیفتد ولی برای اینکه ته نگیرد هنگام پخت آن را زیر و رو کنید.

مرحله نهم : سرو و تزئین

پس از پخت آن را در ظرف مناسب می ریزیم و برای تزئین آن از پنیر پارمیزان و جعفری خرد شده استفاده می کنیم.

نکات طلایی در طرز تهیه پاستا ایتالیایی

  • در پختن پاستا دقت کنید که خمیر یا نپخته نباشد.
  • برای طعم کردن پاستا به آب وش نمک اضافه کنید. به مبزان هر لیتر اب یک پیمانه نمک اضافه کنید.
  • قبل از آکش کردن پاستا مقداری از آب ان را نگه دارید و به سس اضافه کنید.
  • از سبیجات تازه برای تزئین پاستا استفاده کنید تا عطر و بوی بهتری داشته باشد.
  • برای اینکه پاستا شما رژیمی باشد می توانید پنیر پارمیزان را حذف کنید.

انتهای مطلب/آ.ع

امتیاز بدهید

تلگرام تجارت امروز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا