خواندنی

طرز تهیه کوکوی تره تبریزی اصل | خوشمزه و سریع

با طرز تهیه کوکوی تره در کوتاه‌ترین زمان یک غذای خوشمزه، معطر و سنتی روی میز خود داشته باشید.

در این مطلب از تجارت امروز، طرز تهیه کوکوی تره را مرحله به مرحله به شما آموزش می‌دهیم تا با رعایت نکات طلایی یک کوکوی نرم، معطر و خوشمزه روی میز خود داشته باشید. کوکوی تره یکی از محبوب‌ترین و سنتی‌ترین غذاهای ایرانی است که با عطر سبزی تازه، طعم تخم‌مرغ و چاشنی‌های ساده هر وعده غذایی را دلنشین می‌کند. این کوکو علاوه بر خوشمزگی، آماده‌سازی سریع و راحتی دارد و می‌تواند به‌عنوان یک غذای اصلی، عصرانه یا همراه با نان و سبزی سرو شود.

مواد لازم برای تهیه کوکوی تره (برای ۴ نفر)

مواد لازم مقدار
تره ۸۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
تخم‌مرغ ۴ عدد درشت
زرشک ۲ قاشق غذاخوری
گردو ۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
زردچوبه و روغن به اندازه کافی

طرز تهیه کوکوی تره تبریزی اصل

کوکوی تره

  1. در اولین مرحله از طرز تهیه کوکوی تره، تره ها را پس از شستشو و خشک کردن، به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم. البته در برخی مناطق تره را به صورت درشت تر خرد می کنند که سلیقه ای می باشد و شما هم می توانید به صورت دلخواه خرد کنید.
  2. در این مرحله تره خرد شده را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس زرشک را به همراه مغر گردوی خرد شده به کاسه اضافه می کنیم. در صورتی که تمایل ندارید مغز گردو را زیر دندان احساس کنید می توانید انرا به طور کامل پودر کنید.
  3. در این مرحله سیرها را با رنده ریز رنده می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه تخم مرغ ها را به کاسه مواد اضافه کرده و پس از ان مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و مواد را با قاشق مخلوط می کنیم.
  4. پس از اینکه مایه کوکو یکدست شد، یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن درون تابه می ریزیم. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد ماسه کوکو را به صورت یک جا درون تابه می ریزیم و روی ان با پشت قاشق صاف می کنیم.
  5. حالا باید صبر کنیم تا قسمت زیرین کوکو به طور کامل سرخ شود، پس از اینکه قسمت زیرین کوکو سرخ شدف آنرا به آرامی بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود، سپس کوکو را به همراه نان تازه سرو می کنیم.
  6. در صورتی که بخواهیم از این کوکوی خوشرنگ به عنوان پیش غذا استفاده کنیم توصیه می شود برای پخت ان از قالب های کوچک با طرح دلخواه استفاده کنید. برای این منظور قالب را با روغن چرب می کنیم و درون تابه قرار می دهیم.
  7. سپس مقداری از مایه کوکو با قاشق درون قالب می ریزیم تا پر شود. حالا صبر می کنیم کوکو سرخ شود، سپس قالب را بر می گردانیم تا سمت دیگر کوکو نیز سرخ شود، با این روش کوکوهای ما ظاهر شیک تری خواهند داشت.
  8. کوکوی تره شما آماده سرو است. می توانید کوکوی تره را به همراه گوجه و خیارشور نوش جان کنید!

از اینکه تا انتهای مطلب طرز تهیه کوکوی تره همراه ما بودید متشکریم و منتظر نظرات و پیشنهادات شما عزیزان هستیم!

امتیاز بدهید

تلگرام تجارت امروز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا