خواندنی

طرز تهیه کیک موز نرم و خوشمزه | مخصوص صبحانه و میان وعده

کیک موزی با بافتی نرم، عطر وسوسه‌انگیز و طعمی دلنشین انتخابی عالی برای صبحانه و میان‌وعده‌های خانگی است.

در این مطلب از تجارت امروز، طرز تهیه کیک موزی خوشمزه و پف‌دار را قدم‌به‌قدم یاد می‌گیرید تا در خانه، کیکی خوشمزه و خوش عطر بپزید! اگر دنبال یک کیک ساده، خوش‌عطر و در عین حال خاص برای صبحانه یا عصرانه هستید، کیک موز بهترین انتخاب شماست! بافت نرم، طعم دل‌انگیز موز و عطر دلگرم‌کننده دارچین این کیک را به یکی از محبوب‌ترین میان‌وعده‌های خانگی تبدیل کرده است.

مواد لازم برای تهیه کیک موز

مواد لازم مقدار مورد نیاز
تخم‌مرغ ۳ عدد
شکر ۱ لیوان
وانیل ½ قاشق چای‌خوری
شیر ½ لیوان
روغن مایع ½ لیوان
موز ۲ عدد
گردوی خردشده ۱ فنجان
شکلات چیپسی ½ فنجان
آرد ۲ لیوان
بکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری
پودر دارچین ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک موز با گردو و دارچین

کیک موز

  1. در اولین مرحله از طرز تهیه کیک موز، فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود. در ادامه قالب مورد نظرمان را با کاغذ روغنی یا روغن جداکننده پوشش می دهیم.
  2. در این مرحله آرد را به همراه پودر دارچین و بکینگ پودر داخل یک کاسه با هم ترکیب می کنیم. در ادامه ترکیب مواد را سه مرتبه الک می کنیم تا یکدست شوند، سپس کنار می گذاریم. در ادامه تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.
  3. حالا با دور تند همزن مواد را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه مخلوط می کنیم تا بافت شان حجیم و رنگ شان روشن شود. در ادامه روغن و شیر را به ترتیب به مواد اضافه کرده و هر کدام را به مدت ۳۰ ثانیه با دور کند همزن مخلوط می کنیم.
  4. در این مرحله موزها را پوست می گیریم، سپس با پشت چنگال به طور کامل له می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه موز له شده را به مایه کیک اضافه کرده و با دور کند همزن مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد ترکیب شود.
  5. حالا مغز گردو را به همراه شکلات چیپسی اضافه کرده و کمی مخلوط می کنیم تا به صورت یکدست در مایه کیک پخش شوند. در ادامه ترکیب آرد را در سه مرحله به کاسه اضافه کرده و با لیسک مخلوط می کنیم تا مایه کیک یکدست شود.
  6. در این مرحله مایه کیک را درون قالب می ریزیم، سپس در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کیک به مدت ۴۵ تا ۵۵ دقیقه بپزد. در پایان کیک را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم خنک شود، سپس از قالب خارج کرده و به صورت دلخواه برش می زنیم.

کیک موز ما آماده است. نوش جان!

امتیاز بدهید

تلگرام تجارت امروز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا