اقتصاد خرداخبار

فوری / خیار گران شد!

با شروع فصل سرد و کاهش دما، میوه‌هایی چون خیار که در این فصل مناسب نیستند، آسیب دیده و قیمت آنها افزایش یافته است.

به گزارش تجارت امروز؛ پس از گرانی نرخ مواد غذایی، گوشت، مرغ، لبنیات و نان، اکنون قرعه گرانی به نام خیار افتاد. این محصول که پرمصرف‌ترین و محبوب‌ترین اقلام سفره خانوار ایرانی به شمار می‌رود با ورود به فصل سرد و کاهش دما در معرض آسیب قرار گرفته که این امر منجر به کمبود عرضه و افزایش نرخ آن در بازار شد.

آخرین داده‌های مرکز آمار نشان می‌دهد که میانگین نرخ خیار در مناطق شهری از ۴۲ هزار تومان عبور کرده است. رقمی که به معنای رشد ۹۷ درصدی نرخ این محصول در طول یک سال گذشته است.

رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی به وضعیت گذشته کشت خیار پرداخت و گفت: در سال‌های گذشته، خیار کمتری تولید می‌شد که بیشتر هم به مناطق جنوبی کشور اختصاص داشت. در آن زمان کشاورزان عمدتاً خیار را بوته‌ای کشت می‌کردند و کشت گلخانه‌ای چندان رواج نداشت. این روش‌های سنتی، تولید محدودتر و وابستگی بیشتری به شرایط طبیعی داشت.

انتهای مطلب / ف.ر

امتیاز بدهید

تلگرام تجارت امروز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا