خودروبرق

قطعی برق بزرگترین چالش صنایع کشور

این روزها صنایع کشور به جز مشکلات اقتصادی و نقدینگی که با آن روبرو هستند با مشکل زیان های ناشی از قطعی برق نیز مواجه شده اند.

به گزارش تجارت امروز؛ این روزها یکی از بزرگترین چابش های پیش روی صنعت کشور مشکل برق و قطعی های مکرر است. این موضوع به صنایعی که وابستگی زیادی به صنعت برق دارند آسیب های بعضا جبران ناپذیری زده است. در همین رابطه مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.

سامان فیروزی، با اعلام این خبر و با اشاره به قطعی برق در روزهای تابستان، اظهار داشت: قطعی برق در این روزهای گرم تابستان، اثرات مخربی بر روی خط تولید کارخانجات گذاشته و تولید خودرو را مختل کرده است.

 به علت قطعی مکرر برق شاهد کاهش و یا توقف تولید در شرکت‌های قطعه سازی هستیم و به دنبال آن، این شرکت‌ها با مشکلات تولید و اولویت بندی در تحویل قطعات به خودروسازان مواجه شده اند که این مسائل مانع از فعالیت منظم در خطوط تولید کرمان موتور نیز شده است.

مدیرعامل بزرگترین خودروساز خصوصی کشور با توجه به شرایط جغرافیایی و اقلیم خاصی که در ارگ جدید بم وجود دارد، بیان کرد: روزهای گرم تابستان و قطعی برق، مشکلات و آسیب‌پذیری این منطقه و کارخانه را افزایش می دهد و از این رو خطوط تولید کرمان موتور نیز با آسیب‌های بیشتری روبه‌رو می‌شود.

به گفته فیروزی، با وجود مشکلات قطعی برق، تولید در خطوط کرمان موتور متوقف نشده است، بطوریکه از ۱۵ تیر امسال و با قطعی برق شاهد اخلال روند تولید خودرو شدیم اما با تلاش شبانه روزی در مجموع ۳۴۲۰ دستگاه خودرو در خطوط کرمان موتور تولید شد.

مدیرعامل کرمان موتور اضافه کرد: در هفت روز قطعی کامل برق نیز، با برقراری شیفت شب توانستیم ۲۳۸۰ دستگاه خودرو تولید کنیم و همچنین در پنج روز قطع برق ناپیوسته، ۱۰۴۰ خودرو در خطوط تولید کرمان موتور تولید شده است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه خودروهای کرمان موتور دارای درصد داخلی سازی بالایی هستند و معضل قطعی برق نه تنها کارخانه و خطوط تولید، بلکه سایر قطعه سازان را با معضل کاهش یا حتی توقف خط تولید مواجه می کند، خاطرنشان کرد: این مسائل در کنار هم موجب تاخیر در تولید و مونتاژ خودروها می شود و در نهایت شاهد نارضایتی مشتریان به دلیل تاخیر در تحویل خودرو به آنها خواهیم بود.

افزایش تولید کرمان موتور در نیمه دوم سال ۱۴۰۳

مدیرعامل کرمان موتور در ادامه از برنامه افزایش تولید خودرو در نیمه دوم سال ۱۴۰۳ در این شرکت خودروسازی خبر داد.

به گفته فیروزی، شرکت کرمان موتور با برنامه ریزی اصولی، در نظر دارد از مهرماه ۱۴۰۳ با توسعه و افزایش بهره‌وری خطوط تولید و آغاز بهره برداری از خط رنگ جدید، میزان تولید خود را به ۱۵ هزار دستگاه در ماه افزایش دهد.

مدیرعامل کرمان موتور ادامه داد: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده و حل مشکلات قطعی برق در شش ماه دوم سال، کرمان موتور به مرز تولید ۹۰ هزار دستگاه در نیمه دوم سال خواهد رسید.

فیروزی در پایان خواستار توجه و همراهی بیشتر مسئولان امر با بخش تولید و صنعت کشور شد تا هم شاهد رونق و توسعه در این بخش باشیم و هم به دلیل کاهش تولید ناشی از قطع برق صنایع، موجبات نارضایتی مردم و خریداران ایجاد نشود.

انتهای مطلب

امتیاز بدهید

تلگرام تجارت امروز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا