هنری

نگاهی به کارنامه حرفه ای هوشنگ حریرچیان؛ بازیگر پیشکسوت ایرانی

هوشنگ حریرچیان، بازیگر محبوب ایرانی بود که همیشه در سریال های تلویزیونی خنده بر لب های ما جاری می کرد. حریرچیان با آثار ارزشمند خود برای همیشه در ذهن مردم خواهد ماند. 

به گزارش تجارت امروز؛ هوشنگ حریرچیان؛ بازیگر و گوینده ی حرفه ای بود که با صدای دلنشین خود، آثار زیادی را بر جای گذاشته است. در ادامه بیوگرافی وی را به طور کامل در اختیار شما قرار می دهیم.

زندگی شخصی هوشنگ حریرچیان

هوشنگ حریرچیان در سال ۱۳۱۱ در اصفهان متولد شد. وی علاوه بر بازیگری در حوزه های مختلفی همچون: تهیه کنندگی، کارگردان، گویندگی و  مجری گری فعالیت کرده است.

آغاز فعالیت هنری هوشنگ حریرچیان

هوشنگ حریرچیان

هوشنگ حریرچیان در دی ماه ۱۳۲۶ فعالیت خود را از تئاتر در شهر اصفهان و زیر نظر ناصر فرهمند آغاز کرد. بعد از آن در شهوریور ۱۳۳۲ به تئاتر سپاهان پیوست و بعد از آن در سال ۱۳۳۸ به استخدام رادیو اصفهان درآمد. وی در رادیو اصفهان به طور جدی تر کار خود را به عنوان هنرپیشه، گوینده، تهیه کننده، گزارشگر،کارگردان و مجری برنامه های مختلف آغاز کرد.

حضور حریرچیان برای اولین بار در سینما و تلویزیون

اولین باری که هوشنگ حریرچیان در تلویزیون نقش آفرینی کرد بازی در سریال «عکاس باشی» می باشد که در سال ۱۳۴۸رقم خورد. همچنین اولین بار در سینما با بازی در فیلم «جغدخان»  به کارگردانی علی حاتمی نقش آفرینی کرد. علاوه بر این حریرچیان به عنوان اولین مجری برنامه‌ای به نام “شو نقش جهان” را اجرا کرد.

استعداد هنری هوشنگ حریرچیان

استعداد آشکار هوشنگ حریرچیان صدای گرم و رسای وی بود که او را به یک گوینده محبوب و با سابقه تبدیل کرد. البته استعداد وی در بازیگری هم بسیار خوب بود که شما با دیدن سریال های وی شاهد آن خواهید بود.

اوج شهرت هوشنگ حریرچیان

هوشنگ حریرچیان

وی از سال ۱۳۵۷ تا ۱۳۶۴ توانست چهار تئاتر را روی صحنه ببرد اما بخاطر مشکلات دیگر نتوانست ادامه بدهد تا اینکه سال ۱۳۶۶ با فیلم جعفرخان از فرنگ برگشته به کارگردانی علی حاتمی به بازیگری بازگشت. دهه ۶۰ به طور کامل شناخته شد و اوج شهرتش در دهه ۹۰ با سریال “ساختمان پزشکان” و “پژمان” بود.

آثار هنری هوشنگ حریرچیان

سینمایی :

وای آمپول (۱۳۹۶)

عزیز میلیون دلاری (۱۳۹۵)

لیموترش (۱۳۸۹)

ورود زنده‌ها ممنوع (۱۳۸۸)

دو خواهر (۱۳۸۷)

پوست موز (۱۳۸۷)

قاعده بازی (۱۳۸۵)

یک بوس کوچولو (۱۳۸۴)

کودکانه (۱۳۸۱)

فرش باد (۱۳۸۱)

گاهی به آسمان نگاه کن (۱۳۸۱)

جعفرخان از فرنگ برگشته (۱۳۶۶)

مجموعه تلویزیونی :

خاتون

آشپزباشی

ساختمان پزشکان

سایه سلطان

پژمان

تفنگ سرپر

یکی بود یکی نبود

هشت بهشت

عکاس‌باشی

در گذشت هوشنگ حریرچیان

هوشنگ حریرچیان بعد از فوت کردن شمع ۹۲ سالگی خود دار فانی را گفت و از میان ما پر کشید. وی آثار هنری مجذوبی را برای ما به یادکار گذاشت که برای همیشه در ذهن ما خواهد ماند.

انتهای مطلب/آ.ع

امتیاز بدهید

تلگرام تجارت امروز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا