با تهیه نخود پلو در فامیل انگشت نشان شوید!
نخود پلو یک غذای شیرازی است. این غذا ترکیبات جالب و خوشمره ای دارد که شما تنها با یک بار امتحان کردن این غذا، نخود پلو را در لیست غذاهای همیشگی خود قرار می دهید.
نخود پلو یک غذای خوش عطر و طعم است که به راحتی درست می شود. شما با خوردن این غذا طعم متفاوتی را حس می کنید. در ادامه همراه ما باشید تا طرز تهیه نخود پلو را یاد بگیرید.
معرفی نخود پلو
نخود پلو یک غذای بسیار مقوی و خوشمزه می باشد که در تهیه آن از نخود؛ برنج، گوشت، رب و ادویهاستفاده می شود. در واقع ایم غذا برای الموت است.
مواد لازم برای تهیه نخود پلو
برنج خام | ۲ پیمانه |
نخود خام | ۱/۲ پیمانه |
گوشت چرخ کرده | ۱۵۰ گرم |
پیاز داغ | ۳ قاشق غذاخوری |
دارچین | ۱/۲ قاشق مرباخوری |
زعفران دم کرده | به مقدار لازم |
نمک، فلفل و زرچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه نخود پلو
مرحله اول: شما ابتداباید حبوبت خود را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ نخود گرفته شود.
مرحله دوم: ابتدا نخودهای خیس شده داخل قابلمه حدود ۲ تا ۳ ساعت می گذاریم تا بپزد.
مرحله سوم: حالا شما باید پیاز خود را خرد کرده و در ماهیتابه تفت بدهید. کمی کهنرم شد گوشت و ادویه ها را اضافه میکنیم . اجازه م دهیمتا گوشت چرخ کرده به خوبی تغییر رنگ دهد. سپس نخود را اضافه می کنیم و در آخر رب به آن اضافه می کنیم.
مرحله چهارم: در این مرحله نوبت به برنج می رسد. برنج را بعد از یک رب چک کنید اگر خوب قد کشیده بود. آن را آبکش می کنیم. سپس مایع گوشتی را لایه به لایه با برنج در قابلمه می ریزیم. سپس اجازه م دهیم تا دم بکشد.
نکات لازم برای خوشمزه شدن نخود پلو
شما در این غذا اگر از زعفرون استفاده کنید. طم و بوی بهتری می گیرد. همچنین نخودهای تازه خریداری کنید.
برنج ایرانی تاثیر بسیاری در عطر و طعم غذا دارد. زیرا برنج شمال اصل است و بوی آن در تمام خانه می پیچد.
انتهای مطلب/آ.ع