طرز تهیه ساندویچ تن ماهی خوشمزه برای 4 نفر
ساندویچ تن ماهی یکی از یش غذاها و همچنین غذاهای بسیار پرطرفدرا است که در ادامه به نحوه تهیه آن خواهم پرداخت.
به گزارش تجارت امروز؛ ساندویچ تن ماهی از جمله غذاهای محبوب بین المللی است که به آسانی می توانید آن را تهیه و سرو کنید.
مواد لازم برای ساندویچ تن ماهی
مواد لازم برای ۴ نفر | |
تن ماهی | ۱ عدد |
کنسرو ذرت | یک سوم قوطی |
سیب زمینی | ۱ عدد بزرگ |
خیارشور | ۲ عدد |
پیازچه و شوید | ۴ قاشق غذاخوری |
سس مایونز | ۲ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
نان باگت | ۴ عدد |
طرز تهیه ساندویچ تن ماهی
در ادامه به صورت مرحله به مرحله به نحوه تهیه این ساندویچ بسیار خوشمزه و پرطرفدار خواهیم پرداخت.
مرحله اول
برای تهیه ساندویچ تن ابتدا سیب زمینی را همراه کمی آب و نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و به صورت آبپز می پزیم، سپس با گوشتکوب به طور کامل له می کنیم تا به صورت پوره سیب زمینی در بیاید.
مرحله دوم
در این مرحله از تهیه ساندویچ تن ماهی سیب زمینی له شده را داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم، سپس قوطی کنسرو ماهی را هم به همراه کمی آب داخل یک قابلمه مناسب و متوسط می ریزیم و به مدت بیست دقیقه می جوشانیم تا از سالم بودن کنسرو اطمینان حاصل کنیم.
مرحله سوم
پس از اینکه تن ماهی به مدت کافی در آب جوش قرار گرفت، اجازه می دهیم کمی خنک شود، سپس روغن اضافی آن را به طور کامل خالی می کنیم. حالا تن ماهی را هم به پوره سیب زمینی اضافه می کنیم و با هم کمی مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
پیازچه و شوید تازه یا خشک شده را هم به صورت ریز خرد می کنیم و به همراه ذرت کنسروی به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه خیارشور را نیز به صورت نگینی خرد می کنیم ( آب اضافه و شور آن را دور دورمی ریزیم) و به کاسه اضافه می کنیم. حالا مواد را با هم مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند.
مرحل پنجم
برای تهیه سس ساندویچ که باید به آن توجه ویژه داشته باشید می توانید سس مایونز را به همراه آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه مخلوط کرده، سپس به مواد سالاد اضافه کنید و به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید تا با هم یکدست شوند. اگر زمان دارید بگذارید مواد یک ساعت در یخچال استراحت کنند.
مرحله ششم
قرار دادن مواد در یخچال باعث می شود سس به خوبی و در زمان مناسب به خورد مواد برود و ساندویچ خوشمزه تری داشته باشیم. ولی اگر عجله دارید می توانید همان موقع ساندویچ را سرو کنید. برای سرو این ساندویچ خوشمزه می توانیم از نان تست یا نان باگت به دلخواه استفاده کنیم.
برای ساندویچ تن ماهی از چه نانی استفاده کنیم؟
می توانید از نان باگت یا نان تست استفاده کنید، البته این ساندویچ با نان باگت طعم بسیار بهتری دارد.
انتهای مطلب/م.ع