خواندنی

طرز تهیه لیموناد خانگی، با گاز سودا و سیروپ مخصوص

در روزهای گرم تابستان تهیه لیموناد خانگی، حال شما را خوب می کند. مطمئن باشید که این ترکیب یار همیشگی روزهای تابستانی شما می باشد. 

به گزارش تجارت امروز؛ اگر به دنبال تهیه لیموناد خانگی هستید، که مانند کافی شاپ ها خوشمزه باشد. در ادامه همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه لیموناد خانگی

آب سرد ۴ لیوان دسته دار
آب ولرم ۱ لیوان دسته دار
لیمو ترش ۵ الی ۶ عدد
نعنای تازه چند شاخه
شکر ا لیوان دسته دار
یخ به میزان دلخواه
سودا یک لیوان
سیروپ نعنا ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه لیموناد خانگی

 لیموناد خانگی، با گاز سودا و سیروپ مخصوص

لیموناد خانگی از جمله نوشیدنی های دلچسب مخصوص تابستان است که به سرعت می توانید در خانه تهیه و نوش جان کنید.

مرحله اول

 لیموناد خانگی، با گاز سودا و سیروپ مخصوص

ابتدا لیموها را به دو قسمت تقسیم کرده و آب تمام آن ها را بگیرید. آب ۳ لیمو، که باید حدود ۳/۴ فنجان تا ۱ فنجان آب لیموی تازه به شما بدهد. اگر لیموهایتان کوچک است و در نهایت آب آن کمتر است، پیشنهاد می‌کنم اگر می‌توانید یک لیمو دیگر را برای خوشمزه‌ترین لیموناد آب بگیرید. لیموی باقیمانده را به صورت ورقه های دایره ای برش دهید و کنار بگذارید.

مرحله دوم

حالا در یک قابلمه یک فنجان شکر را با یک فنجان آب مخلوط کنید و روی حرارت قرار بدهید تا شکر حل شود. سپس از روی حرارت بردارید تا خنک شود.

مرحله سوم

در یک پارچ آب لیمو، شکر و سودا به همراه آب های باقی مانده را می ریزیم و مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

بعد از ترکیب کردن مواد، نوبت به اضافه کردن یخ و نعنا می رسد. اگر تمایل داشتید، می توانید سیروپ نعنا در لیوان خود اضافه کنید و بعد بقیه مواد را روی آن ها بریزید و نوش جان کنید.

آیا می توانم لیموناد را بدون آب سودا درست کنم؟

آره! اگر آب سودا در دست ندارید یا فقط لیموناد گازدار نمی خواهید، می توانید به جای آن از آب استفاده کنید. به همین سادگی و درست کردن این دستور غذای بدون گاز آسان است.

آیا می توانم به جای لیمو از لیموترش استفاده کنم؟

آره! لیموترش خانگی یکی دیگر از گزینه های استفاده از این دستور است. تنها کاری که باید انجام دهید این است که دستورالعمل ها را دقیقاً به همان ترتیب دنبال کنید به جز استفاده از لیمو ترش به جای لیمو. یا حتی می توانید فوق العاده خلاق باشید و از ترکیب لیمو و لیمو ترش استفاده کنید!

آیا می توانم گیاهان تازه را به لیموناد اضافه کنم؟

آره! نعناع تازه یا ریحان طعم گیاهی فوق‌العاده‌ای را به آن اضافه می‌کند. برای یک پارچ لیموناد که بلافاصله ظرف چند ساعت آینده سرو می‌کنید، فقط سبزی دلخواه را با آب سودا و لیمو ترش تازه اضافه کنید.

اما اگر قصد دارید در طی روزها لیموناد خود را بنوشید، هر بار که یک لیوان درست می‌کنید، می‌خواهید این سبزی را اضافه کنید. دلیلش این است که بعد از چند ساعت گیاهان در لیموناد شروع به تجزیه شدن می کنند.

نکات کلیدی در تهیه لیموناد خانگی

لیموهای خود را آبدار کنید. برای کمک به دریافت آن همه آب تازه خوشمزه، لیموها را در حالی که روی پیشخوان فشار می دهید بغلتانید. این یک ترفند قدیمی است که برای فشردن راحت تر آن ها را کمی نرم می کند.

از آب نوشابه تازه باز شده استفاده کنید. یک بطری کاملاً جدید نوشابه باز نشده بیشترین گاز را به لیموناد می دهد. یا اگر دستگاه نوشابه دارید بهتر است. آب سودا به مرور زمان صاف می شود و حباب های خود را از دست می دهد.

شربت ساده را زیاد غلیظ نکنید. مراقب باشید که شربت ساده را بیش از حد کم نکنید، پس حتماً آن را روی حرارت بگذارید و با دقت تماشا کنید. می خواهید شکر حل شود و غلیظ شود اما به چسب تبدیل نشود.

انتهای مطلب/آ.ع

امتیاز بدهید

تلگرام تجارت امروز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا