طرز تهیه چیز کیک باقلوا خوشمزه خانگی به روش قنادی + عکس
باقلوا از جمله شیرینی های محبوبی که در شهر ها و کشور و کشور های متفاوتی تهیه می شود.
به گزارش تجارت امروز؛ طرز تهیه چیز کیک باقلوا بسیار راحت بوده و آن را می توانید در کمترین زمان ممکن در خانه درست کنید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را به شما عزیزان آ موزش دهیم.
مواد لازم برای طرز تهیه چیز کیک باقلوا
مواد لازم چیز کیک باقلوا | |
گردو و بادام | به میزان لازم |
خمیر باقلوای آماده | ۱ بسته |
کره و روغن | به میزان لازم |
مواد لازم برای شربت باقلوا | |
شکر | ۱ لیوان |
آب | نصف لیوان |
گلاب | یک چهارم لیوان |
زعفران | به مقدار لازم |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذا خوری |
مواد لازم برای کرم پنیری | |
پنیر خامه ای | ۲۰۰ گرم |
خامه | ۵۰ گرم |
وانیل | ۱ قاشق چای خوری |
شکر | ۴ قاشق سوپ خوری |
آرد | ۲ قاشق سوپ خوری |
تخم مرغ کوچک | ۲ عدد |
طرز تهیه چیز کیک باقلوا
باقلوا و چیز کیک دو شیرینی پرطرفدار هستند حال ترکیب این دو بسیار لذت بخش خواهد بود. در ادامه طرزتهیه آن را به صورت مرحله به مرحله به شما عزیزان آموزش می دهیم:
مرحله اول
در ابتدا یک قالب کمر بندی را یا خمیر های باقلوا را در کف ظرف مستطیلی بچینید و آن را چرب کنید. اگر در قالب کمر بندی آن را درست می کنید سعی کنید. از قالب ۲۰ سانتی متری استفاده کنید.
مرحله دوم
برای روغن از ترکیب کره و روغن جامد اصیل و کمی هم روغن مایع استفاده می کنیم. در ادامه ۷ تا ۸ ورق دوتایی از خمیر باقلوار را روی ظرف کمر بندی می گذاریم. می گذاریم. در ادام مغز های گردو و بادام را خورد کنید.
مرحله سوم
سپس بین دو ورق را چرب می کنیم. دیواره های ظرف را خوب می پوشانیم آنها را چرب می کنیم. بعد از ۱۴ تا ورق یک ردیف مغز می ریزیم. نیازی به شیرین کردن مغزها نیست. بعد روی مغز را ۲ تا ۳ ورق میاندازیم و چرب میکنیم.
مرحله چهارم
حالا مواد پنیری را آماده می کنیم برای این کار یک کاسه مناسب را وردارید، پنیر خامه ای، خامه، تخم مرغ، وانیل و آرد را باهم مخلوط می کنیم و بعد شکر را اضافه می کنیم. یک دقیقه با همزن برقی هم می زنیم. بعد ظرف را چند بار زمین می کوبیم تا حباب ها خارج شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله مایع پنیری را رور باقلوا می گذاریم و روی مایع پنیری را ۲ تا ۳ ورق می گذاریم و کره مالی می کنیم. ورق هایی که از قالب افتاده اند را روی قالب می گذارید و آن را چرب می کنید.
مرحله ششم
در آخر هم کمی از خمیر باقلوا را خورد می کنیم و روی آن می ریزیم و روی آن را ۲ تا ۳ قاشق روی روغن می ریزیم و چیز کیک باقلوا را داخل فر با درجه ۱۸۰ بگذارید. پس از اینکه پخت و طلایی شد روی فر را روشن کنید تا طلایی شود.
مرحله هفتم
در این مرحله شربت باقلوا را تهیه می کنیم. برای این کار شکر را با نصف لیوان آب درون یک قابلمه ریخته و مخلوط می کنیم و کمی حل می کنیم تا شکر آن حل شود و بعد حرارت را روششن می کنیم وقتی کمی جوش آمد گلاب و زعفران دم کرده را به آن اضافه می کنیم.
مرحله هشتم
پس از جوش آمدن ۵ دقیقه بعد آن را خاموش کنید و یک قاشق آبلیمو ترش به آن اضافه کنید و آن را کنار بگذارید تا ولرم شد و روی باقلوا ها بریزید.
مرحله نهم
پس از اینکه خنک شد آن را داخل یخچال بذارید. همچنین وقتی مایه پنیری میریزیم بین لایه ها حتماً کره مالی انجام شود تا لایه ها بعد از ریختن شربت بهم نچسبند. چیز کیک باقلوایی شما آمده است.
سخن آخر
در این مقاله طرز تهیه چیز کیک باقلوا را به صورت کال به شما عزیزان آموزش دادیم. خوردن این شیرینی خوشمزه را به شما پیشنهاد می دهیم حتما آن را امتحان کنید. از اینکه نظرات خود را در خصوص این شیرینی خوشمزه با ما به اشتراک می گذارید. سپاسگزاریم.
انتهای مطلب/ ی.ر