مدیریت منابع انسانی

معرفی دستگاه حضور و غیاب بایومتریک تشخیص چهره

دستگاه حضور و غیاب تشخیص چهره با استفاده از الگوریتم تشخیص چهره و از طریق تجزیه و تحلیل تصاویر اشخاص، ضمن احراز هویت افراد برای ثبت ورود یا خروج در سازمان‌ها استفاده می‌شود. با استفاده از دستگاه حضور و غیاب بایومتریک تشخیص‌چهره می‌توان به شناسایی چهره افراد از تصاویر ذخیره شده در دستگاه و مطابقت آن با تصویر اسکن شده پرداخت و ضمن جلوگیری از تقلب یا جعل چهره حتی با وجود ماسک یا عینک نیز هویت آن‌ها را شناسایی و مجوز ورود را برای افراد صادر کرد. در ادامه ضمن معرفی دستگاه حضور و غیاب تشخیص چهره، به بیان مزایا، ویژگی‌ها و نحوه عملکرد آن می‌پردازیم.

دستگاه حضور و غیاب تشخیص چهره چیست ؟

دستگاه تشخیص چهره با استفاده از فناوری تشخیص چهره و تحلیل اجزای صورت افراد به شناسایی هویت آن‌ها می‌پردازد. در این روش حضور و غیاب افراد با قرار گرفتن در برابر دوربین دستگاه تشخیص چهره، بخش مختلف صورت از جمله چشم‌ها، ابروها، فرم بینی، دهان، پیشانی و چانه اسکن می‌شود و از آن برای شناسایی هویت افراد استفاده می‌شود. دستگاه حضور و غیاب تشخیص چهره یکی از راحت‌ترین و سریع‌ترین روش‌های احراز هویت به شمار می‌رود که با استفاده از الگوریتم تشخیص چهره زنده فرآیند احراز هویت افراد را انجام می‌دهد که موجب کاهش میزان تقلب یا جعل چهره شده است.

دستگاه حضور و غیاب تشخیص چهره چگونه کار می‌کند؟

در استفاده از دستگاه حضور و غیاب بایومتریک تشخیص چهره، ابتدا برای اولین بار چهره افراد روی سیستم تعریف شده و با ثبت چهره افراد برای دفعات بعدی کاربران باید روبروی دستگاه تشخیص چهره قرار گیرند تا تصویر اسکن شده با داده موجود در دستگاه مطابقت داده شود. ‌در حالت پیشرفته و با استفاده از فناوری‌های جدید تشخیص چهره، افراد دیگر نیازی به حضور فیزیکی روبروی دستگاه ندارند. در این حالت کاربر می‌تواند با استفاده از گوشی موبایل یا دوربین دیجیتال تصویر با کیفیت از چهره خود گرفته و از طریق اینترنت به دستگاه حضور و غیاب ارسال کند. این تصویر با الگوریتم تشخیص چهره به یک الگو تبدیل شده و برای احراز هویت استفاده می‌شود.

همان‌طور که پیش از این نیز بیان شد، در مرحله تشخیص چهره پس از قرارگیری کاربر روبروی دستگاه؛ چهره فرد توسط دوربین اسکن و ویژگی‌های آن استخراج می‌شود. سپس این ویژگی‌ها با تصویر الگوی موجود در حافظه دستگاه تطبیق داده می‌شود. در صورت مطابقت تصویر چهره با الگو، هویت فرد تایید و مجوز ورود صادر می‌شود. این فرآیند در کمتر از یک ثانیه توسط دستگاه حضور و غیاب تشخیص چهره انجام می‌شود.

مزایای استفاده از دستگاه حضور و غیاب تشخیص چهره

در این بخش از مقاله به برخی از مهم‌ترین مزایای استفاده از دستگاه حضور و غیاب تشحیص چهره اشاره شده است:

  • افزایش امنیت سازمان‌ها

دستگاه حضور و غیاب بایومتریک تشخیص‌چهره روش شناسایی سریعی است که با استفاده از فناوری‌های بیومتریک در کمتر از یک ثانیه احراز هویت افراد را انجام می‌دهد. با استفاده  از این روش‌های امنیتی برای شناسایی هویت افراد در سیستم‌های کنترل دسترسی و حضور و غیاب، امنیت سازمان‌ها و ادارات افزایش قابل توجهی دارد.

  • جلوگیری از جعل و تقلب

یکی دیگر از مزایای استفاده از دستگاه حضور و غیاب تشخیص چهره، پیشگیری از ثبت تردد به جای دیگری است که با استفاده از فناوری تشخیص چهره زنده احتمال جعل چهره یا تقلب را کاهش داده و افراد نمی‌توانند چهره فرد دیگری را تقلید یا جعل کنند. به طوریکه حتی از روی ماسک یا عینک دودی و موانع مشابه نیز تشخیص چهره امکان‌پذیر است.

  • سرعت و دقت بالا

دستگاه حضور و غیاب تشخیص چهره یکی از دقیق‌ترین و سریع‌ترین روش‌های حضور و غیاب در مقایسه با کارت، پین یا حضور و غیاب اثرانگشتی است که در کمتر از ۱ ثانیه فرآیند احراز هویت افراد را انجام می‌دهد.

  • ثبت سوابق تردد پرسنل

از جمله مزایای دیگر این دستگاه می‌توان به امکان ثبت سوابق تردد افراد پس از هر بار ورود یا خروج اشاره کرد.

  • تسریع محاسبه حقوق و دستمزد پرسنل

دستگاه حضور و غیاب بایومتریک تشخیص‌چهره با خودکار کردن فرآیند محاسبه حقوق و دستمزد بسیاری از هزینه‌های اضافی را کاهش داده و موجب صرفه‌جویی در زمان نیز می‌شود. همچنین با مکانیزه شدن بسیاری از مراحل و عدم نیاز به دخالت نیروی انسانی احتمال هرگونه خطا یا اشتباه نیز از بین می‌رود که می‌توان در کمترین زمان داده های صحیح مربوط به حقوق و دستمزد را به نرم‌افزار مربوطه ارسال کرد.

  • عدم نیاز به تماس فیزیکی

دستگاه حضور و غیاب تشخیص چهره بدون تماس فیزیکی افراد با دستگاه از انتقال یا گسترش انواع بیماری‌های ویروسی را در سازمان‌ها جلوگیری می‌کند.

معرفی دستگاه حضور و غیاب بایومتریک تشخیص چهره

 ویژگی‌های دستگاه‌های حضور و غیاب تشخیص چهره

  • استفاده از الگوریتم‌های پیچیده برای شناسایی افراد با دقت و سرعت بالا
  • عدم  نیاز به تماس فیزیکی با دستگاه در جهت پیشگیری از شیوع بیماری‌ها
  • تشخیص دقیق با پشتیبانی از چندین روش شناسایی دیگر از جمله اثرانگشت، کارت، رمز

کاربردهای سیستم حضور و غیاب با تشخیص چهره

از جمله مهم‌ترین کاربردهای دستگاه حضور و غیاب تشخیص چهره می‌توان به موراد زیر اشاره کرد:

  • قابل استفاده در سازمان‌ها و شرکت‌ها برای ثبت تردد پرسنل
  • استفاده در مدارس و محیط‌های آموزشی در راستای مدیریت بهتر دانش آموزان و دانشجویان
  • استفاده در مراکز بهداشتی برای پیشگیری از انتقال بیماری‌ها به عنوان سیستم حضور و غیاب بدون تماس
  • استفاده در مراکز امنیتی و نظامی در جهت افزایش امنیت سازمان و تشخیص سریع چهره مجرمین
  • کاربرد آن در فرودگاه‌ها به عنوان سیستم بیومتریک تشخیص چهره برای شناسایی سریع مسافران در جهت عبور از گیت

سخن پایانی

دستگاه حضور و غیاب تشخیص چهره به دلیل برخورداری از ویژگی‌های کاربردی و امنیتی بالا یکی از روش‌های کاربردی و سریع برای کنترل دسترسی و حضور و غیاب در سازمان‌ها به شمار می‌رود که استفاده از آن امر احراز‌هویت را تسهیل و موجب صرفه‌جویی در زمان و هزینه‌های اضافی می‌شود. از این‌رو شما می‌توانید برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص دستگاه حضور و غیاب تشخیص چهره و آشنایی با مدل‌های مختلف آن به وب‌سایت شرکت مهندسی مکسا به آدرس www.maxasecurity.com  مراجعه یا با شماره تلفن ۰۲۱۷۸۷۵۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید و راهنمایی‌های لازم در این خصوص را از کارشناسان پشتیبانی مکسا دریافت کنید.

امتیاز بدهید

تلگرام تجارت امروز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا