سیاسیاخبار

پاسخ قاطع رهبر انقلاب به ترامپ: به همین خیال باش | واکنش جهانی به سخنان آیت‌الله خامنه‌ای درباره ادعاهای آمریکا

در پی اظهارات اخیر دونالد ترامپ درباره نابودی تأسیسات هسته‌ای ایران، اکانت رسمی توییتر رهبر انقلاب اسلامی در واکنشی کوتاه اما صریح نوشت: «به همین خیال باش». این موضع، هم‌زمان با سخنرانی رهبر معظم انقلاب در جمع قهرمانان ورزشی و مدال‌آوران المپیادهای علمی، بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های بین‌المللی از جمله «رویترز»، «نیوزویک»، «تایمز اسرائیل» و «یدیعوت آحارونوت» داشت.

به گزارش تجارت امروز؛ رهبر معظم انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، صبح دوشنبه در دیدار با جمعی از قهرمانان ورزشی و نخبگان علمی، با اشاره به یاوه‌گویی‌ها و رفتارهای سخیف اخیر رئیس‌جمهور آمریکا گفتند: «اگر توانایی دارید، میلیون‌ها نفری را که در ایالت‌های مختلف آمریکا علیه شما شعار می‌دهند آرام کنید؛ شما چه کاره‌اید که برای صنعت هسته‌ای ایران تعیین تکلیف می‌کنید؟».

ایشان تأکید کردند: «ترامپ با دروغ‌پراکنی و لودگی در سفر به فلسطین اشغالی، در پی روحیه دادن به صهیونیست‌های مأیوس بود، اما ملت ایران با تکیه بر توان علمی و نظامی جوانان خود، بارها نشان داده که فشار و تحریم، مسیر پیشرفت را متوقف نخواهد کرد.»

رهبر انقلاب با بیان اینکه آمریکا شریک اصلی جنایات رژیم صهیونیستی در جنگ غزه است، افزودند: «تروریست واقعی، آمریکاست که داعش را ایجاد و از آن برای ناامنی در منطقه استفاده می‌کند. آنها با افتخار از ترور دانشمندان ما سخن می‌گویند، اما باید بدانند که نمی‌توانند علم را ترور کنند.»

آیت‌الله خامنه‌ای در واکنش به ادعای ترامپ درباره نابودی توانمندی هسته‌ای ایران، تصریح کردند: «ایرادی ندارد، به همین خیال باشید. علم و اراده ملت ایران با بمباران از بین نمی‌رود.»

ایشان با اشاره به نقش جوانان در عرصه‌های علمی و ورزشی، این قشر را «نماد امید و اقتدار ملی» توصیف کرده و تأکید کردند: «دشمن تلاش دارد فضای کشور را تاریک و مردم را ناامید نشان دهد، اما جوانان با افتخارآفرینی در میادین جهانی، تصویر واقعی ایران روشن را به دنیا نشان می‌دهند.»

بازتاب جهانی سخنان رهبر انقلاب

توئیت رهبر انقلاب در خصوص نابودی تاسیسات هسته ای

اظهارات صریح رهبر ایران، با بازتابی گسترده در رسانه‌های بین‌المللی همراه شد.

  • خبرگزاری رویترز در گزارشی نوشت: «رهبر ایران پیشنهاد ترامپ برای مذاکره را رد کرد و گفت معامله با زورگویی، تحمیل است نه مذاکره.»

  • وبگاه صهیونیستی تایمز اسرائیل با تیتر «رهبر ایران به ترامپ گفت به رویاپردازی ادامه بده»، به لحن تمسخرآمیز و قاطع سخنان آیت‌الله خامنه‌ای اشاره کرد.

  • نیوزویک نیز در تحلیلی نوشت: «سخنان رهبر ایران نشان می‌دهد تهران در برابر فشارهای اقتصادی و تهدیدهای نظامی آمریکا تسلیم نخواهد شد.»

  • روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت تأکید کرد: «رهبر ایران با اشاره به حملات آمریکا گفت، دانش را نمی‌توان با بمباران از بین برد.»

انتهای مطلب

امتیاز بدهید

تلگرام تجارت امروز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا