خواندنی

طرز تهیه آلبالو پلو شیرازی + نکات خوشمزه شدن آلبالو پلو

آلبالو برای کسانی که عاشق این میوه هستند، انتخاب خوبی است. معمولا افرادی که غذای شیرین دوست دارند می توانند این غذا را امتحان کنند. در ادامه طرز تهیه این غذا را آموزش می دهیم.

به گزارش تجارت امروز؛ آلبالو پلو، معمولا در فصل تابستان در لیست غذا قرار می گیرد. این غذا طعم ملس و شیرین به شما می دهد. اگر شما با غذای شیرین مشکلی نداشته باشید. پس حتما این غذا را امتحان کنید.

معرفی آلبالو پلو

آلبالو پلو؛ غذای محلی استان شبراز است. این غذا با برنج تهیه می شود و مواد اصلی آن را برنج و آلبالو تشکیل می دهد. معمولا این غذا در میهمانی ها سرو می شود زیرا تنوع خاصی دارد و همه دوست دارند آلبالو پلو را امتحان کنند.

مواد لازم برای تهیه آلبالو پلو

مواد لازم مقدار موردنیاز
برنج ۳ پیمانه
مرغ یا گوشت به میزان دلخواه
آلبالو یک پیمانه و نیم
زعفران دم‌کرده یک استکان
خلال پسته و بادام به میزان دلخواه برای تزئین
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن به میزان لازم
پیاز یک عدد

طرز تهیه آلبالو پلو

مرحله اول: شما در ابتدای کار تصمیم بگیرید که از چه گوشتی می خواهید استفاده کنید. اگر گوشت قیمه ای باشد آن رزا شسته و می پزیم. یا گوشت مرغ که باید آن را به هم به صورت مربعی شکل خورد کنیم تا راحت تر پخته شود. همچنین چرخ کرده و کوفته قلقلی طور هم برای این غذا ممکن است.

مرحله دوم: سپس پیاز را پوست گرفته، شسته و به‌صورت نگینی یا خلالی خرد کنید. در یک تابه روغن ریخته، آن را روی حرارت قرار داده و اجازه دهید تا داغ شود. سپس پیاز‌ها را درون روغن داغ ریخته و آن‌ها را تفت بدهید.

مرحله سوم: حالا در این مرحله بعد از سبک شدن پیازها، مرغ یا گوشت را به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم با هم تفت بخورند. اگر مرغ را از قبل نپخته باشید، می توانید به آرامی همراه پیاز تفت بدهید. اما یادتان باشد که گوشت را باید از قبل آماده کنید و بعد با زعفران در این مرحله مواد را تفت می دهیم.

مرحله چهارم: شما در این مرحله باید آلبالو ها را بشویید و خشک کنید. سپس هسته آن را خارج کنید. حالا با یک و نیم لیوان آب جوش و نصف پیمانه شکر اجازه می دهیم آلبالو پخته شود.

مرحله پنجم: در این مرحله پس از پخته شدن آلبالو و مواد گوشتی، نوبت به برنج ما می رسد. برنج را که از قبل دو ساعت همراه آب آلبالو خیس کرده ایم روی اجاق می گذاریم تا نیم پز شود. سپس آن را آبکش می کنیم .

مرحله آخر: حالا برنج و مواد را لایه به لایه در قابلمه می ریزیم و اجازه می دهیم تا دم بکشد.

نکات خوشمزه شدن آلبالو پلو

  1. شما اگر از گوشت قرمز استفاده می کنید، حتما آن را از قبل در آب و نمک به همراه پیاز و ادویه به خوبی بپزید.
  2. کوفته قلقلی باید از قبل در روغن آمده و سرخ شود و در مرحله آخر به برنج اضافه کنیم تا له نشود.
  3. حتما از زعفرات تازه استفاده کنید تا رنگ مورد نظر را به شما بدهد.
    در کنار این غذا می توانید از خلال های پسته و بادام برای خوشمزه تر شدن آن استفاده کنید.
  4. معمولا این غذای اصیل را با برنج ایرانی تهیه می کنند و عطر و بوی برنج ایرانی طعم بهختری به غذای شما خواهد داد.

انتهای مطلب/آ.ع

۴/۵ - (۱ امتیاز)

تلگرام تجارت امروز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا