بزرگترین ناو جنگی جهان را بشناسید + تصاویر
"آدمیرا الکسی کوزنتسف" یا "کوزنیتسف" یک ناو هواپیمابر غول پیکر ساخت فدراسیون روسیه ( اتحاد جماهیر شوروی سابق) بوده که وظیفه اصلی آن پشتیبانی از شناورهای عملیاتی و جنگندههای ارتش است.
هواپیمابر “آدمیرا الکسی کوزنتسف” به عنوان پیکان عملیات دریایی ارتش فدراسیون روسیه شناخته میشود که بعد از ناو هواپیمابر “آدمیرال گوروشکوف” ساخته شده و البته پتانسیلهای عملیاتی بالای این سازه غول پیکر آن را بسیار مطرح کرده است.
ناو هواپیمابر مذکور (“الکسی کوزنتسف”) با وزن قریب به ۶۰ هزار تن، طول بیش از ۳۰۰ و پهنای بیش از ۷۰ متر و سرعت ۲۹ گره دریایی (بیش از ۵۰ کیلومتر در ساعت) دارای قابلیتهای ویژهای است.
ناو هواپیمابر “آدمیرا الکسی کوزنتسف” عرشه ای برای پرواز دارد که برای بالا آوردن هواپیما ها و بالگرد ها از آشیانه به روی آن از ۲ آسانسور استفاده میشود که هر کدام توانایی بالا بردن ۴۰ تن بار را دارند.
موتور ناو دارای ۸ دیگ بخار و ۴ توربین بخار به قدرت هر یک ۵۰ هزار اسب بوده که مجموعا ۲۰۰ هزار اسب بخار نیرو تولید می کنند که مراکز تولید قدرت کشتی منتقل می شود و کل عرشه ناو از پوششی تشکیل شده که قدرت مقاومت در برابر حرارت های بسیار بالا را دارد.
حداقل برد عملیاتی تعریف شده برای ناو هواپیمابر “آدمیرا الکسی کوزنتسف” بیش از ۳۸۰۰ مایل بوده که اگر هر مایل را ۱/۶ کیلومتر درنظر بگیریم برد نهایی ناوهواپیمابر مذکور بیش از ۵ هزارو ۵۰۰ کیلومتر برد دارد.
ناوهواپیمابر “الکسی کوزنتسف” مجهز به موشک های ضد کشتی ” پی ۷۰۰ “
این سایت ادامه داد: ناو هواپیمابر “آدمیرا الکسی کوزنتسف” میتواند انواع جنگندههای “سوخو ۲۵” ، “سوخو۳۳ ” و طیف گستردهای از کلاسهای مختلف بالگرد “کاموف” را حمل کرده و ظرفیتی بیش از ۴۰ فروند هواپیما و هلیکوپتر دارد.
سایت میلیتاری هیت (Military -Heat) عنوان داشت: این ناو هواپیمابر در سرعتهای مختلف بردهای گوناگون دارد و برای مثال در سرعت ۲۹ گره دریایی میتواند تا ۳ هزار و ۸۵۰ مایل را بپیماید. البته از مهر ماه سال جاری گمانه زنی هایی درباره حضور یا عدم حضور ناوهواپیمابر الکسی کوزنتسف در بندر طرطوس سوریه از سوی رسانه های غربی مطرح شده و برخی گمانه زنی ها درباره اعزام یا عدم اعزام این ناو مطرح شده است.
ناو هواپیمابر “الکسی کوزنتسف” در بندر “طرطوس”
ناوهواپیمابر “الکسی کوزنتسف” دست بالای ارتش روسیه در منازعات دریایی خواهد بود و این غول بیش از ۳۰۰ متری توانسته در زمان لازم در بندر “طرطوس” سوریه پهلو بگیرد و از منافع راهبردی “کرملین” دفاع کند.