راهنمای سرمایه گذاران

صفر تا صد سرمایه گذاری در صنعت چوب

برای سرمایه گذاری در صنعت چوب؛ شما نیازمند تجربه و دانش کافی در این زمینه هستید تا بتوانید به سرعت رشد کنید. ما در ادامه به شما مراحل کامل برای سرمایه گذاری در صنعت نجاری را توضیح می دهیم.

به گزارش تجارت امروز؛ اگر به دنبال سرمایه گذاری در صنعت چوب هستید و علاقه مند به کار در این زمینه هستید، ما می توانیم تا حدودی اطلاعات لازم را در اختیار شما قرار بدهیم و شما را با اصول و پایه اولیه صنعت چوب آشنا کنیم.

سرمایه گذاری در صنعت چوب

سرمایه گذاری در صنعت چوب، راه پر پیچ و خمی است که شما باید دانش و امکانات لازم را داشته باشید. امروزه کارخانه و کارآگاه های چوب بری در حال فعالیت هستند، شاید در ابتدا بسیار ساده به نظر برسید و بخواهید به راحتی وارد این کار شوید، اگر سرمایه و امکانات لازم را داشته باشید، بله می توانید وارد صنعت چوب شوید، نکته مهم این است که چقدر در این کار تجربه دارید؟ آیا از فبل با مشتری ها در ارتباط بودید و می توانید سلیقه ها را تشخیص بدهید. این نکته ای است که باید به آن توجه کرد.

حالا ما تمام مراحل را به صورت کامل برای شما توضیح می دهیم.

۱.  سرمایه گذاری در صنعت چوب؛ مهارت های نجاری خود را توسعه دهید

اولین قدم برای شروع یک کسب و کار موفق نجاری و سرمایه گذاری در صنعت چوب این است که مهارت های نجاری خود را توسعه دهید. اولین و مهم ترین قدم همین موضوع می باشد که خود شما که سرمایه گذار اصلی می باشید، چه مقدار دانش و تجربه دارید. اگر تا به حال در این حوزه کار نکرده اید، به شما توصیه می کنیم برای مدتی کنار یک نجار و صنعت گر مشغول به کار شوید، تا بتوانبد با تار و پور صنعت چوب آشنا شوید.

۲. انتخاب یک صنعت برای شروع به کار

سرمایه گذاری در صنعت چوب

علاوه بر توسعه مهارت های لازم هنگام افتتاح یک کسب و کار نجاری، همچنین باید تصمیم بگیرید که چه نوع کسب و کار نجاری را افتتاح خواهید کرد. مشاغل نجاری معمولاً به چند دسته تقسیم می شوند:

  • تجارت مبلمان سفارشی – ساخت مبلمانی که از نظر طراحی آراسته تر است
  • تجارت کابینت – ساخت فضاهای ذخیره سازی برای خانه
  • تجارت صنایع دستی – ساختن زیورآلات هنری، جواهرات و سایر اقلام از چوب
  • کسب و کار نجاری – ساخت چارچوب خانه، پنجره و درب طبق کد محلی.
  • کسب و کار متمرکز بر اتمام کار – کار بر روی تخته های کف، قرنیزها و سایر قسمت های تزئینی خانه ها.

۳. سرمایه گذاری در صنعت چوب؛ تعیین اهداف برای ورود به صنعت چوب

اولین قدم شما برای سرمایه گذاری در صنعت چوب تعیین اهدافی روشن و واضح است که بر مبنای شرایط موجود انتخاب می‌شوند. درواقع کسی که قصد سرمایه گذاری بزرگی را دارد، ابتدا باید به شناخت کافی از فضای صنعت چوب حداقل در منطقه و حوزه فعالیت خود برسد و سپس برای تدوین اهداف کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت اقدام کند.

شما در این مرحله باید نیاز بازار را تشخیص بدهید، اینکه الان و در حال حاضر مشتری به دنبال چه چیزی در صنعت چوب می باشد، بسیار مهم است، زیرا شما با شروع کردن به کار بدون تئوجه به تقاضا قطعا شکست می خورید و در بازار تولید و صنعت باید تقاضا و عرضه با هم برابر باشند یا حداقل تقاضای زیادی وجود داشته باشد.

سعی کنید در این مرحله تا به اطمینان نرسیده‌اید دست به هیچ اقدام عملی نزنید. البته برای این مورد یک حد بهینه برای دوری از وسواس در نظر بگیرید.

۴. ایجاد بستر مناسب برای راه‌اندازی خط تولید

سرمایه گذاری در صنعت چوب

در این مرحله ما وارد بخش عملی می شویم و نوبت به آن رسیده است که به ص.رت جدی کار را آغاز کنیم. اگر مراحل قبلی را به درستی طی کرده باشید، راحت تر می کنید این مرحله را ترسیم کنید.

درصورتی‌که هدف، راه‌اندازی یک کارگاه خانگی است، شما نیاز به لوازم و ابزارآلات کمتری نسبت به کارگاه نجاری دارید. این مورد را می‌توان در مقایسه با کارگاه نجاری و یک کارخانه نیز بیان کرد. هرکدام از این مجموعه‌ها درآمد‌های خاص خود را دارند و می‌توانند تضمین برگشت سرمایه و سودآوری را در مقیاس‌های خود بدهند؛ بنابراین صرفاً بر اساس محصولات مدنظرتان به فکر تجهیز کارگاه، نجاری یا کارخانه‌ی خود باشید.

توجه کنید که در این مرحله سرمایه‌گذاری شما شروع شده است و نیاز است نهایت دقتی که از خود سراغ دارید را به خرج دهید. حساب هزینه‌های خود را با ریزترین جزئیات در نظر بگیرید تا بتوانید بر روی سرمایه موجود مدیریت مناسبی داشته باشید.

۵. سرمایه گذاری در صنعت چوب؛ برنامه مالی خود را بررسی کنید

برای راه اندازی کسب و کار خود دو مولفه مالی ضروری وجود دارد؛ بودجه بندی و یافتن بودجه.

بودجه بندی:

مانند بودجه بندی در زندگی شخصی شما، ایجاد و حفظ یک بودجه حرفه ای جزء حیاتی شروع یک کسب و کار موفق است. بودجه باید شامل موارد زیر باشد:

  • هزینه های مرتبط با صدور مجوز کسب و کار
  • هزینه هر ابزار و تجهیزاتی که نیاز دارید
  • هزینه های بیمه مسئولیت برای محافظت از کسب و کار شما در صورت بروز مشکل.
  • هزینه های کارکنان
  • هزینه های عملیات روزانه
  • مالیات

منابع بودجه:

منابع بودجه خود را از قبل آماده کنید و در نظر بگیرید که از کجا و چگونه منابع شما قرار است، بودجه خود را تامین کنید. در این مرحله می توانید از کسانی که از قبل وارد این حوزه شدند، کمک بگیرید.

برای تأمین مالی، معمولاً می خواهید بدانید که چگونه حداقل به اندازه کافی هزینه های راه اندازی و هزینه های عملیاتی سال اول را پوشش خواهید داد. می توانید این کار را از طریق ترکیب یکی از موارد زیر انجام دهید:

وجوه شخصی/دارایی های شخصی: رایج ترین روشی که صاحبان کسب و کار شروع به کسب و کار می کنند.
وام از خانواده یا دوستان: اگر خانواده شما می توانند کمک کنند و به طرح تجاری اعتقاد دارند، ممکن است مایل باشند.
وجوه از یک شریک تجاری: یک شریک تجاری می تواند در تامین مالی کمک کند اما درصدی از درآمد را دریافت می کند. علاوه بر این، صاحبان مشاغل متعدد ممکن است تصمیم گیری را پیچیده کنند.
برنامه های دولتی: اغلب کمک های مالی دولتی برای اقلیت ها، زنان و از نظر اقتصادی وجود دارد.

۶. ابزار و مواد را برای کارگران چوب تهیه کنید

از اره‌های پشتی گرفته تا سنباده‌ها و محصولات چوبی، نمی‌توانید یک تجارت موفق نجاری را بدون تهیه تمام ابزار و مواد لازم در ابتدا راه اندازی کنید! قبل از شروع کار نجاری خود، ابزار و تجهیزات زیر را برای کار با چوب تهیه کنید: برای مثال ما برای شما لوازم و تجهیزات ام دی اف را نام می بریم:

  • دستگاه خشک‌کن
  • دستگاه خردکن
  • دستگاه پرس
  • سیستم سرند پرتابل
  • میکسر
  • دستگاه چسب زن
  • دستگاه آغشته ساز
  • سیستم خنک‌کننده
  • دستگاه اعمال روکش
  • کوره

۷. برای سرمایه گذاری در صنعت چوب؛ نام کسب و کار نجاری را انتخاب کنید

سرمایه گذاری در صنعت چوب

چندین مؤلفه کلیدی وجود دارد که در ایجاد یک نام تجاری خوب برای نجاری نقش دارند. برخی از ملاحظات اولیه انتخاب نام تجاری عبارتند از:

  • آیا نام محصولاتی را که یک کسب و کار نجاری تولید می کند توضیح می دهد؟
  • آیا نام به محل کسب و کار اشاره دارد؟
  • آیا نام به خاطر سپردن کسب و کار آسان می کند؟
  • آیا املای نام تجارت آسان است؟

۸. کارگران چوب و سایر کارمندان را استخدام کنید

استخدام کارمندان پس از مدتی به احتمال زیاد یک ضرورت است زیرا اجرا و اجرای جنبه های نجاری یک تجارت کار سختی است. و بالاخره، کدام صاحب کسب‌وکار نمی‌خواهد هر چند وقت یک‌بار از راه‌اندازی کسب‌وکار نجاری خود استراحت کند؟

البته، تعداد انگشت شماری از هزینه ها همراه با استخدام کارمندان برای کسب و کار نجاری خودتان است. با این حال، ضروری است که کارگر داشته باشید

۹. ساختار قانونی را برای راه اندازی کارگاه رعایت کنید

زمان سرمایه گذاری در صنعت چوب به قانون و مقررانت توجه کنید. هنگام راه‌اندازی هر کسب‌وکاری، باید کاملاً قانونی را بررسی کنید. این قسمت سرگرم کننده نیست، اما اگر می خواهید کسب و کارتان شروع به کار کند، لازم است!

بسیار مهم است که یک کسب و کار نجاری رعایت تمام الزامات قانونی را هنگام شروع یک کسب و کار الزامی کند. بسته به نوع کسب‌وکاری که شروع می‌کنید، ممکن است در خانه دیگران کار کنید یا کارمندانی داشته باشید که در حین کار با چوب، ابزار برقی و سایر تجهیزات آسیب ببینند.

انتهای مطلب/آ.ع

امتیاز بدهید

تلگرام تجارت امروز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا