اقتصاد

فقرا در آتش تورم؛ گرانی مهرماه، جیب خالی را داغ‌تر کرد

تورم ماهانه کشور به بالاترین حد خود در سال جاری رسید و این بدان معناست که هزینه زندگی برای خانوارهای ایرانی به طور قابل توجهی افزایش یافته است.

به گزارش تجارت امروز؛ با تقسیم خانوارهای کشور به ده گروه ده درصدی بر اساس میزان هزینه تصویری از توزیع درآمد و ثروت در جامعه به دست می‌آید. دهک اول نمایانگر بخش آسیب‌پذیر جامعه است که با کمبود منابع مالی مواجه هستند در حالی که دهک دهم نمایانگر گروهی با دسترسی بیشتر به منابع اقتصادی است.

بررسی‌ها نشان می‌دهد که تورم در مهر ماه به طور قابل توجهی بین دهک‌های مختلف متفاوت بوده است. دهک اول یعنی فقیرترین دهک جامعه با نرخ تورم ۳.۰۵ درصد بیشترین فشار تورمی را متحمل شده است. در مقابل دهک دهم یا ثروتمندترین دهک با نرخ تورم ۲.۵۸ درصد کمترین تورم را تجربه کرده است. این نشان می‌دهد که تورم به صورت نامتناسب بر اقشار مختلف جامعه تأثیر می‌گذارد.

انتهای مطلب/ م.د

امتیاز بدهید

تلگرام تجارت امروز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا