خواندنی

طرز تهیه رب انار به مقدار یک کیلوگرم + عکس

رب انار را می توانید در خانه به راحتی درست کنید و نیازی به خرید آن به صورت آماده ندارید.

به گزارش تلنگر؛ طرز تهیه رب انار چندات کار آسانی نیست ولی شما می توانید با دستوری که در ادامه در اختیارتان قرار می دهیم به راحتی درست کنید.

مواد لازم برای طرز تهیه رب انار به مقدار یک کیلوگرم

مواد اولیه مقدار مورد نیاز
انار پوست نازک و باکیفیت ۸ کیلوگرم
نمک ۱ قاشق چای‌خوری

مدت زمان آماده‌سازی مواد: ۱ ساعت

مدت زمان مورد نیاز برای پخت رب انار: ۶ ساعت

مراحل طرز تهیه رب انار

مراحل طرز تهیه رب انار

رب انار هم مانند رب گوجه فرنگی درست می شود. در اینجا ما طرز تهیه رب انار را به شما عزیزان آموزش می دهیم:

مرحله اول؛ دانه کردن انارها

 تهیه رب انار

در قدم اول انار ها را بشویید و سپس آن ها را دان کنید در واقع احتمال دارد سخت ترین قسمت در ست کردن رب انار همین دان کردن انار ها باشد.

مرحله دوم؛ آب گرفتن انار برای رب انار

در مرحله دوم باید آب انار ها را بگیرید برای گرفتن آب انار می توانید از غذا ساز استفاده کنید.  در این صورت بعد از آبگیری دانه های انار را از صافی باید جدا کنید تا فقط آب انار باقی بماند. آب انار را در قابلمه بریزید و روی حرارت گاز بگذارید تا بجوشد. قبلمه ای که در آن آب انار می جوشانید باید دو برابر آب انار گنجایش داشته باشد.

مرحله سوم؛ قرار دادن آب انار روی حرارت

در این مرحله  پس از اینکه آب انار به جوش آمد کف روی آن را جمع کنید و مرتب آن را هم بزنید. آب انار را ۵ تا ۶ ساعت روی شعله ملایم گاز بگذارید و  مرتب هم بزنید. زمانی که رنگ آب انار عوض شد و شروع به قل زدن کرد رب انار شما در حال آماده شدن است.

مرحله چهارم؛ آماده کردن رب انار خانگی

در این مرحله رب انار شما در حال آماده شدن است. پس مرتب هم بزنید تا ته نگیرد و نسوزد و نمک را در این مرحله اضافه کنید تا رب انار کپک نزند. رب انتار پس از سرد شدن غلیظ می شود پس اجازه ندهید روی گاز بیش از حد بماند و غلیظ شود.

نکاتی برای تهیه رب انار

نکاتی برای تهیه رب انار

  • اضافه کردن نمک باعث جلوگیری از کپک زدن آن می شود و ماندگاری آن را بیشتر می کند.
  • دقت کنید اگر رب انار به خوبی غلیظ نشود و شل باشد حتی در درون یخچال نیز کپک می زند. غلظت رب انار به کلی نباید خیلی سفت و یا شل باشد.
  • رب انار را داخل ظرف شیشه ای درب دار و در یخچال نگهداری کنید.
  • هر چه رب انار شما بیشتر بجوشد تیره تر می شود.
  • زمانی که رب غلیظ شد آن را دائم هم بزنید تا ته نگیرد و بسوزد.
  • قابلمه ی پخت رب انار باید بزرگ باشد تا در حین پخت سر نرود.
  • هرگز انار را با دوست و یا لایه های سفید داخل آن آب نگیرید زیرا باعث گس شدن دهان می شود.

سخن آخر

در این مقاله طرز تهیه رب انار را به مقدار یک کیلوگرم را در اختیارتان گذاشتیم. رب انار از خوراکی های خوشمزه بوده و در پخت برخی غذا ها استفاده می شود. از اینکه نظرات و تجربیات خود را با ما به اشتراک می گذارید سپاس گزاریم.

سوالات متداول در طرز تهیه رب انار خانگی

در این بخش از مطلب پارت نیوز به پرتکرار ترین سوال های شما پاسخ داده است.

برای هر کیلو رب انار، چند کیلو انار احتیاج داریم؟

به طور عادی، از هر ۸ تا ۱۰ کیلو میوه انار، ۱ کیلو رب انار به دست می‌آید.

بهترین انار برای تهیه رب انار چیست؟

انارهای پوست‌نازک و به اصطلاح کاغذی، بهترین انار برای تهیه رب انار محسوب می‌شوند.

طرز تهیه رب انار ترش شمالی چیست؟

هرچه انار ترش‌تری انتخاب کنیم، رب انار ترش‌تری خواهیم داشت. اصلی‌ترین راز ترش بودن رب انارهای شمالی در همین قضیه نهفته است.

انتهای مطلب/ ی.ر

امتیاز بدهید

تلگرام تجارت امروز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا