صنعت غذایی

راهنمای خرید دستگاه چربی گیر برای رستوران

گریس تراپ یا همان چربی گیر ها که از جنس پلی اتیلن، کامپوزیت، بتنی و فایبر گلاس در ظرفیت های مختلفی ساخته می شود که وظیفه ی تصفیه چربی های فاضلاب را دارد این دستگاه بخشی از سیستم های تصفیه فاضلاب است که می تواند چربی های پساب خروجی از رستوران ها، بیمارستان ها و .. را تصفیه کرده و از گرفتگی لوله های فاضلاب جلوگیری کند.
این دستگاه برای علاوه بر استفاده در مکان های صنعتی برای مصارف خانگی نیز کاربرد بسیار زیادی دارد تا روغن و چربی های موجود در فاضلاب در مسیر خروجی لوله های فاضلاب قرار نگیرد

دستگاه های چربی گیر دارای تنوع بسیار زیادی است و هر یک از آن ها برای مکان های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد در این مقاله به ویژگی های بهترین دستگاه چربی گیر مناسب برای رستوران ها خواهیم پرداخت.

بهترین دستگاه چربی گیر برای رستوران و آشپزخانه

دستگاه های چربی گیر دارای انواع مختلفی هستند که روش تصفیه فاضلاب آن ها با یکدیگر هیچ گونه تفاوتی ندارد و تنها تفاوت آن در متریال به کار رفته در ساخت آن است در همه ی چربی گیر ها فاضلاب در زمان ورود به سبد آشغالگیر همه ی ذرات درشت فاضلاب از آن جدا می شود و آب و روغن وارد دستگاه چربی گیر می شود.
سپس چربی و روغن های موجود در فاضلاب به دلیل چگالی کم تر از آب بر روی سطح آب رفته و به صورت کلی جدا می شوند و بعد از جدا شدن آب و روغن  و می توان با یک دستگاه مکش تمام روغن های موجود در فاضلاب را به راحتی از آب جدا کرد در این قسمت از مقاله به بررسی مزایای استفاده از چربی گیر برای رستوران ها و آشپزخانه ها استفاده خواهیم کرد.

مزایای استفاده از چربی گیر در رستوران ها

استفاده از چربی گیر در رستوران ها و آشپرخانه ها مزایای بسیار زیادی دارد که در این مقاله به بررسی هز یکی از مزایا خواهیم پرداخت.

  • این دستگاه بسیار سریع نصب و راه اندازی می شود همچنین می توان دستگاه های چربی گیر را در زمین دفن کرد
  • دارای وزن سبک است که حمل و نقل آن را بسیار آسان می کند
  • از انتشار بوی نامطبوع فاضلاب جلوگیری می کند
  • در کارگاه ها ساخته می شود و به علملیات عمرانی در محل پروژه نیاز ندارد.
  • در برابر اسید ها و مواد شیمیایی موجود در پساب های رستوران ها که ناشی از مواد شوینده هست بسیار مقاوم هستند
  • محصولات تولید شده در ایران دارای استاندارد های جهانی هستند همچنین این دستگاه مقرون به صرفه است
  • مورد تایید بسیاری از سازمان های بهداشتی در جهان است و برای حفظ محیط زیست بسیاری از رستوران را مجبور به استفاده از دستگاه ها کرده اند
  • این دستگاه ها به صورت دقیق عابندی شده است به طوریکه هیچ گونی پسابی از آن خارج نمی شود
  • دستگاه های چربی گیر دارای طول عمر بسیار زیادی هستند
  • به نگهداری و خدمات دوره ای نیاز ندارند
  • هزینه بهره برداری بسیار مناسبی دارند

راهنمای خرید دستگاه چربی گیر برای رستوران

کاربرد های دستگاه چربی گیر

سیستم های چربی گیر به دلیل داشتن مزایای بسیار زیاد کاربرد های بسیار زیادی در زمینه های صنعتی و رستورانی دارند که در این قسمت از مقاله به بررسی کاربرد های دستگاه های چربی گیر خواهیم پرداخت.

  • گریس تراپ رستوران
  • چربی گیر آشپزخانه صنعتی
  • گریس تراپ غذا خوری ها
  • چربی گیر فست فود
  • در تالار ها کاربرد های بسیار زیادی دارد
  • در شیرینی پز و قاندی ها نیز کاربرد بسیار زیادی دارد
  • فودکورت ها
  • غذاهای آماده
  • گریس ترپ قصابی ها
  • مغازه های بزرگی که مرغ بسته بندی می نمایند.

نصب دستگاه های چربی گیر در رستوران ها

چربی گیر ها وظیفه ی جداسازی چربی و روغن ها را از فاضلاب دارند به همین دلیل فاضلاب قبل از ورود به سپتیک تانک باید از چربی گیر عبور کند این دستگاه ها به آسانی نصب و اجرا می شوند و به هیچ گونه بتن ریز و عملیات عمرانی نیاز ندارند.

گاهی این دستگاه ها را به قدری کم حجم سفارش می دهند که می توان در زیر سینک ظرفوشیی های رستوران نصب کرد شما می توانید در زمان نصب دستگاه های چربی از مهندسین شرکت فراب صنعت کمک بگیرید. در این قسمت از مقاله به بررسی نکاتی که در زمان نصب چربی گیر باید به آن توجه کنیم خواهیم پرداخت.

نکاتی که باید در زمان نصب چربی گیر بدانیم

در این بخش از مقاله به بررسی نکاتی که باید در زمان نصب و اجرای چربی گیر به آن توجه کنیم خواهیم پرداخت.

  • جایگذاری در عمق مناسب برای رسیدن به شیب مناسب یکی از نکاتی است که در زمان نصب حتما باید به آن توجه شود در غیر این صورت فاضلاب به داخل چربی گیر وارد نمی شود
  • اجرای فوندانسیون استاندارد و با استحکام کافی برای چربی گیر رستوران وآشپزخانه ها برای افزایش مقاومت آن ها
  • انجام امور لازم برای جلوگیری از غوطه وری در نقاطی که سطح تراز آب بالا است. به خصوص برای چربی گیر هایی که وزن کمتری دارند.
  • ضخامت کافی پوشش خاک و افزودن پوشش بتنی روی مخزن در صورت نیاز اما در بسیاری موارد چربی گیر ها نیاز به دفن در خاک ندارند
  • استفاده از فلنج هایی که به صورت افقی میتوانند چربی گیر را نگه دارند.
  • استفاده از تسمه برای نگه داشتن مخزن و در صورت نیاز بولت کردن پایه های مخزن به فونداسیون

راهنمای خرید دستگاه چربی گیر برای رستوران

کلام آخر

شرکت مهندسی فراب صنعت به عنوان شرکتی پیشرو در صنعت تصفیه آب و فاضلاب با سابقه ایی بالغ بر ۱۰ سال، فعالیت خود را بر تصفیه آب و فاضلاب های شهری و پساب­های صنعتی متمرکز نموده است. این شرکت هم اکنون قادر است با تکیه بر دانش فنی کارشناسان و متخصصان خود و تکنولوژی­های پیشرفته شرکت آردا فرانسه و تجارب عملی بدست آمده در اجرای پروژه­های متعدد در داخل و خارج از ایران، مسائل مربوط به تصفیه آب و تصفیه و دفع فاضلاب را از فهرست مشکلات و چالشهای اجتماعات شهری و صنایع و مدیران در ارتباط با آنها، حذف نماید.

امتیاز بدهید

تلگرام تجارت امروز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا